Què és el "hardballing" i com t'ajuda a conèixer la persona indicada

per Redacció, el 5 de setembre de 2023 a les 11:00
Actualment hi ha moltes persones que opten per descarregar-se una aplicació de cites per lligar. És una manera molt fàcil de conèixer gent amb els mateixos interessos que tu.

En aquest context, es dona una tendència anomenada "hardballing". Aquesta consisteix a ser sincer/a i deixar clar el que estàs buscant abans de fer el pas de quedar amb una persona.


Aquesta tendència posa les coses senzilles i permet prendre una decisió abans que sigui massa tard. És a dir, si tu tens clar que estàs buscant una parella estable i la persona amb qui has fet match et diu que només vol sexe, pots decidir no conèixer-la. Així no corres el risc de pillar-te i després descobrir que no busqueu el mateix.

Així doncs, el "hardballing" és molt útil per evitar situacions incòmodes i per no perdre el temps centrant-te en algú amb qui les coses no funcionaran. Es basa en l'honestedat i la sinceritat, molt importants en una relació.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: