Logotip de Adolescents.cat

Rauw Alejandro parla sobre el motiu de la ruptura amb Rosalía

per Redacció, el 27 de juliol de 2023 a les 10:00
Fa un parell de dies la revista People va donar l'exclusiva sobre la ruptura entre Rauw Alejandro i Rosalía. Algunes persones no ho van creure i van pensar que es tractava d'una estratègia de publicitat, mentre que d'altres van pensar que el motiu de la ruptura havia estat una infidelitat per part del cantant.

Rauw Alejandro, en veure totes les especulacions que s'estaven creant sobre la seva ruptura, va voler aclarir ahir a la nit el que realment va passar. El comunicat que va publicar al seu Instagram deia el següent:


"Durant tots aquests anys vosaltres heu sigut part dels meus èxits professionals, com també de tots els moments feliços que he viscut en parella. Mai em vaig veure en la situació de tan sols pensar en què hauria de donar declaracions públiques sobre aquest assumpte tan privat per mi.

Sí, fa uns mesos enrere Rosi i jo vam acabar el nostre compromís. Existeixen milers de problemes que poden causar una ruptura, però en el nostre cas no va ser per culpa de terceres persones o una infidelitat. Durant aquest espai que m'estic prenent per assimilar tot això, han sorgit publicacions públiques errònies, i pel respecte que li tinc a ella, a les nostres famílies i a tot el que hem viscut, no podria quedar-me callat i seguir veient com intenten destruir la història més real d'amor que Déu m'ha permès viure.


Sense res més que afegir, als meus fans els estimo molt, gràcies per ser-hi.

Att. Raul"

Així doncs, el cantant ha deixat clar que la parella ha decidit seguir camins separats i que el motiu de la ruptura no ha sigut una tercera persona. Tot i això, algunes persones creuen que, o bé en Rauw Alejandro està mentint, o ens han estat enganyant tots aquests mesos, ja que la cantant catalana ha fet declaracions públiques recentment i se la veia molt enamorada.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: