Trucs per millorar les teves postures sexuals

per Redacció, el 1 d'agost de 2023 a les 10:00
La pornografia ens ha ensenyat una infinitat de postures sexuals que, tot i que poden semblar molt divertides, són impossibles de fer. I és que, com expliquen des de Poosh, no cal fer malabars per passar-t'ho bé al llit. A continuació et compartim alguns dels consells de la sexòloga Juliet Allen per donar un toc diferent de les postures més clàssiques:

Missioner

Per donar-li una volta a aquesta postura, caldrà que la persona amb vagina aixequi una cama i estiri l'altra cama com un mig split. D'aquesta manera seguiràs tenint el contacte visual amb la teva parella, però tindràs un extra d'excitació.

Gosset

La persona penetrada pot provar a, en comptes de col·locar-se a quatre grapes, estirar-se boca avall amb les cames estirades o bé amb un genoll doblegat cap amunt.

Cullereta
Per aconseguir que aquesta postura sigui una mica més excitant, la persona penetrada pot girar una mica el seu cos cap a la seva parella per tal de besar-la mentre la penetra.

Vaquera
Si t'agrada aquesta postura, aquesta variació t'encantarà: la persona penetrada haurà de posar-se a la gatzoneta, en comptes de recolzar-se sobre els seus genolls. Aquesta postura pot resultar molt excitant visualment.

A peu dret
Prova de tenir sexe a peu dret a prop d'una taula per tal que la persona penetrada l'utilitzi com a suport per poder embolicar les seves cames al voltant de la cintura de la seva parella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: