El mètode més efectiu per conquerir al teu crush

per Redacció, el 5 d'agost de 2023 a les 10:00
No tothom és bo seduint, però a continuació et compartirem una tècnica que t'ajudarà a conquistar el teu crush. Es tracta del mètode del triangle, que s'ha viralitzat molt a TikTok, i consisteix a mirar un ull de l'altra persona, després la boca i finalment l'altre ull.

Pot semblar senzill, però cal fer-ho de manera natural per tal que no quedi estrany. Et recomanem practicar-ho abans amb alguna persona de confiança per assegurar-te que no sembles un robot, ja que això podria generar una situació molt incòmoda i provocar justament el contrari del que vols aconseguir.


Com expliquen des de Psycology Today, és molt important que no mostris cap signe de disgust mentre estàs realitzant aquest mètode. A més, hauries d'intentar no quedar-te gaire estona mirant un dels tres punts, ja que pots fer que l'altra persona se senti cohibida. I, sobretot, no miris molt la seva boca, ja pensarà que té alguna cosa entre les dents.

Tingués en compte que aquest mètode només funcionarà si l'altra persona té un interès cap a tu i està predisposada a què passi alguna cosa entre vosaltres. No pensis que enamoraràs al teu crush només per mirar-lo d'aquesta manera!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: