Aquesta podria ser la raó per la qual els taurons s'apropen a la costa

per Redacció, el 9 d'agost de 2023 a les 10:00
Un equip de científics estatunidencs està investigant el motiu pel qual els taurons que viuen a les aigües de la costa de Florida tenen un comportament estrany.

En els últims mesos, els científics han observat diversos comportaments inquietants com, per exemple, com un tauró martell es va apropar cap a ells, en comptes de fugir espantat davant la presència humana. Tot apunta que el motiu podria ser els alts nivells de cocaïna que cauen a l'aigua i que podrien ser ingerits pels animals.


Els científics van realitzar un experiment en el qual van tirar paquets de peix sec simulant els de les drogues. En fer-ho, van veure com els taurons anaven desesperats a mossegar-los.

L'explicació és que la cocaïna es dissol fàcilment a l'aigua i, si un paquet té un petit forat, pot contaminar l'aigua on neden els taurons. No obstant això, pel fet que són depredadors, els taurons estan acostumats a examinar qualsevol cosa, incloses les preses potencials.


En cas que es confirmi aquesta hipòtesi, els taurons es podrien anar apropant més a la costa cercant més droga i tenir un comportament agressiu a causa de la dependència que poden estar generant cap a ella.

Els científics tenen la intenció d'investigar més a fons mitjançant la recol·lecció de mostres de sang dels taurons per a verificar si realment tenen cocaïna en els seus sistemes.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: