En Rauw Alejandro explota davant els rumors d'infidelitat

per Redacció, el 28 de juliol de 2023 a les 10:00
Poc després de fer-se publica la ruptura entre la Rosalía i en Rauw Alejandro van sorgir rumors d'una possible infidelitat per part del cantat amb una model. Ràpidament, el porto-riqueny es va pronunciar a través d'Instagram i va deixar clar que fa mesos que estan separats i que en cap cas ha sigut a causa de terceres persones.

Tot i això, moltes persones han dubtat de les seves paraules i han seguit pensant que la ruptura és recent, ja que els actes i declaracions de la Rosalía donaven a entendre que encara estaven junts. Però ella mateixa s'ha encarregat de fer saber als seus fans que les declaracions d'en Rauw són veritat: "Jo estimo, respecto i admiro moltíssim a en Raul. Ni cas a les pel·lícules, nosaltres sabem el que hem viscut. Aquest moment no és fàcil així que gràcies a tot el món per entendre i respectar".

 

Malgrat que la cantant va deixar clar que tots els rumors eren mentida, en Rauw va explotar i va voler deixar-ho clar amb un tweet - que ja ha esborrat - aclarint el temps que fa que ho han deixat: "Exactament, vam acabar fa 2 mesos, tenim responsabilitats i compromisos amb vosaltres els nostres fans, una ruptura no s'anuncia l'endemà. Jo seré moltes coses, però mentider i infidel no és una d'elles. Ja contents? Podeu deixar-nos en pau?".

 

Així doncs, al contrari del que molta gent pensava, en Rauw no està intentant tapar cap infidelitat amb l'excusa de què fa mesos que ho han deixat. La parella ha estat fent vida separada, però no s'ha vist preparada per compartir-ho fins ara.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: