Aquesta és la raó de la ruptura de Rosalía i Rauw Alejandro

per RedaccióAquesta és la raó de la ruptura de Rosalía i Rauw Alejandro., el 31 de juliol de 2023 a les 11:30
Moltes persones continuen estant perplexos per la sobtada ruptura de Rauw Alejandro i Rosalía, ja que sempre se'ls havia vist molt units i enamorats. A més, feia poc que havien anunciat el seu compromís i recentment la cantant havia fet declaracions sobre aquest a El Hormiguero.

Un amic pròxim de Rauw ha revelat la raó de la ruptura i és que assegura que l'equip de Rosalía no veia amb bons ulls la relació, creient que el cantant no estava a l'altura de l'estrella espanyola.


Malgrat negar els rumors d'infidelitat, el motiu de la ruptura de la parella continua sense estar clar. "Volien portar-la a Hollywood i van pensar que Rauw li impedia arribar", confessa l'amistat. Tot i això, sembla que Rosalía va prendre la decisió de trencar el compromís per ella mateixa.

El periodista Fran Vélez, qui també assegura haver parlat amb persones pròximes a Rauw Alejandro, va fer declaracions que concorden amb les d'aquest amic. La decisió d'acabar la relació la va prendre Rosalía fa mes i mig, segons les seves fonts.


Ara mateix la parella està travessant un moment difícil i tots dos artistes busquen el suport dels seus familiars i amics més pròxims. El temps dirà com evolucionen les coses entre ells dos i si podrem presenciar una reconciliació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: