Així ha estat la reacció d'Elon Musk al compromís de la seva exdona

per Redacció, el 1 d'agost de 2023 a les 10:00
Thomas Brodie-Sangster, l'actor conegut pel seu paper com a Sam, el nen de "Love Actually", ha anunciat una notícia emocionant: es casarà. L'afortunada és Talulah Riley, coneguda pel seu paper a "Westworld" i per haver estat l'exdona de l'empresari Elon Musk.

Tots dos es van conèixer mentre actuaven com a parella a la sèrie de televisió de 2021 "Pistol". Circulaven rumors d'una possible relació entre els dos i aquesta es fa confirmar quan van assistir junts al sopar de Gala dels Premis de Cinema de l'Acadèmia Britànica de 2022.


A les xarxes socials, on es va anunciar el compromís, Brodie-Sangster va compartir una imatge sentimental del que sembla ser una góndola juntament amb una cita de la pel·lícula "Love Actually": "Feliç d'anunciar que la Talulah i jo estem compromesos. L'amor està per tot arreu".
 



Ella, en canvi, va anunciar-hi a Twitter: "Molt feliç de compartir que després de dos anys de festeig en Thomas Brodie Sangster i jo estem compromesos!".

Elon Musk, l'exmarit de Riley i propietari de Twitter, també va desitjar el millor a la parella i va agregar les seves felicitacions fent servir l'emoji del cor vermell. 
 


Talulah afirma que ella i Elon Musk continuen sent "bons amics" i es cuiden l'un a l'altre malgrat els alts i baixos en la seva relació. Es van casar dues vegades: "Semblava estrany, la lògica va tenir sentit en aquell moment. Suposo que la raó per a tornar a casar-nos va ser simplement perquè semblava una ximpleria estar junts sense estar casats després de ja haver-ho estat. Ja saps, és com un hàbit".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: