Vols dedicar-te al món del disseny? T'expliquem per què fer una FP és la millor opció

per Redacció, el 3 d'agost de 2023 a les 10:00
La Formació Professional continua assentant-se a Espanya com una referència educativa. En els últims anys ha demostrat ser una alternativa als graus universitaris igual de valuosa i, en molts casos, més efectiva per accedir al món laboral.

De fet, els graduats en FP estan prenent davantera en la cerca de feina i s'han convertit en la primera opció per a moltes empreses. Segons l'informe d'Infoocupació d'Adecco, el 41,3% de les ofertes laborals van dirigides a les persones amb FP.

Un dels principals avantatges de triar FP, i especialment els Cicles Formatius de Grau Superior, és que permeten als estudiants adaptar-se a les demandes del mercat a gran velocitat. La seva metodologia s'enfoca en habilitats tècniques i especialitzades, la qual cosa és molt ben valorada per les empreses.

LCI, escola especialitzada en disseny i arts visuals, subratlla la importància que té aquest tipus d'educació per poder abordar àrees influïdes per la tecnologia com la del disseny. Es tracta d'una escola internacional amb professors top que combinen l'activitat docent amb la professional. A més, compten amb instal·lacions de nivell universitari.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: