Tres gossos de color blau es fan virals a TikTok: què ha passat?

per Redacció, el 1 d'agost de 2023 a les 10:30
Ori, una jove que té tres adorables cadells, va pujar un vídeo a Tiktok en el qual es podia veure als gossos completament blaus. La raó va ser que els cadells van agafar un tub de pintura blava mentre estaven sols a casa i van estar jugant amb ella. Com que la casa va quedar plena de pintura, ells es van tenyir. A més, en van ingerir una mica.

L'estat de salut de tres cadells ha causat preocupació en les xarxes socials, però Ori ha afirmat que els seus cadells s'han recuperat bé de l'incident. Segons ha explicat, quan tot va passar, va trucar al veterinari immediatament i aquest li va dir que mentre els veies bé, no s'havia de preocupar. Això sí,  assegura que està atenta a qualsevol canvi i que portarà als peluts al veterinari si és necessari.


També ha explicat que, a poc a poc, el blau anirà desapareixent i els gossets tornarà a tenir el seu color natural.

 
@oripaezz cositas que pasan mientras uno duerme #puppiesoftiktok #puppy ♬ Gah damn - Jessy Jamboree

 
@oripaezz Replying to @★ #puppiesoftiktok ♬ original sound - ori

 
@oripaezz Replying to @. aclarando unas cositas sobre los blue puppies #puppiesoftiktok #bluedogs ♬ original sound - ori

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: