Mor aquest famós actor d'Euphoria als 25 anys

per Redacció, el 1 d'agost de 2023 a les 11:00
El jove actor Angus Cloud, qui va interpretar al carismàtic Fezco a Euphoria, ha mort aquest dilluns 31 de juliol, segons un comunicat de la família a la CNN. La tristesa s'ha apoderat dels fans ràpidament i també dels seus companys de rodatge.

"És amb la més gran de les tristeses amb què diem adéu a un increïble ésser humà", afirmaven els seus familiars. "Com a artista, amic, germà i fill, Angus era especial per a tothom de moltes maneres. La setmana passada va enterrar el seu pare i va patir intensament amb la pèrdua. L'únic alleugeriment que ens queda és saber que Angus ara s'ha reunit amb el pare, que era el seu millor amic. Ell havia fet pública la seva batalla contra la salut mental i esperem que la seva mort sigui un recordatori per a molts altres que no estan sols i que no han de lluitar contra això en silenci”.


El comunicat finalitza amb les següents paraules: "Esperem que el món el recordi pel seu humor, riure i amor per tots". I també demanem privacitat en aquest moment, ja que encara estem processant aquesta pèrdua devastadora.

La cadena HBO i la sèrie de televisió Euphoria han expressat també el seu condol: "Estem increïblement tristos d'assabentar-nos de la mort d'Angus Cloud. Era immensament talentós i una part estimada de la família d'HBO i Euphoria. Expressem el nostre més sentit condol als seus amics i familiars en aquest difícil moment".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: