Queden ajornats els premis Emmy 2023

per Redacció, el 3 d'agost de 2023 a les 10:30
L'esperada cerimònia dels Premis Emmy 2023 queda ajornada per primera vegada en més de 20 anys com a resultat de la històrica vaga d'escriptors i actors estatunidencs. L'Acadèmia de Televisió i la cadena Fox han decidit reprogramar el lliurament de premis per al gener de 2024, segons informen mitjans estatunidencs.

Encara que ja es van donar a conèixer els nominats, existeix incertesa sobre la data exacta de la cerimònia perquè l'Aliança de Productors de Cinema i Televisió (APPCT) primer ha d'arribar a un acord amb el Sindicat d'Actor dels EUA (SAG-AFTRA) i amb el Sindicat d'Escriptors d'Amèrica.


La decisió ha estat rebuda amb sorpresa pels proveïdors de serveis involucrats en l'organització de la gal·la. Aquesta és la primera vaga simultània d'actors i guionistes en 60 anys, ha detingut la producció, el rodatge i la promoció de la producció, així com la promoció del treball dels artistes.

Els sindicats que representen a actors i guionistes tenen una llarga llista de demandes, inclosa la legislació per a controlar la intel·ligència artificial, majors pagaments per la cessió de drets a plataformes de streaming i salaris mínims més alts, entre d'altres.


Així doncs, caldrà esperar a veure si arriben a un acord i si finalment el gener 2024 es poden celebrar els premis Emmy.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: