La postura sexual preferida de cada signe del zodíac

per Redacció, el 2 d'agost de 2023 a les 10:00
Si creus en l'astrologia sabràs que el signe del zodíac és capaç de definir la personalitat d'una persona. A continuació et compartim la postura sexual ideal per a cada signe:

Capricorn

Els capricorn solen ser persones dominants. En el cas de les noies, la postura del missioner invers (elles a sobre) és una gran opció i, en el cas d'ells, la del gosset.

Lleó

Als lleó els agrada tenir el control i provar postures arriscades. Qualsevol postura que sigui a peu dret els agrada (a la dutxa, a la cuina, a la piscina...).

Cranc
Els cranc són persones sensibles i emocionals, de manera que acostumen a optar per postures més romàntiques. La del missioner sol estar al seu top 1, però també de la cullereta.

Àries
Els àries són persones aventureres que viuen el sexe com una experiència emocionant. La postura de la vaquera és ideal, ja que permet ser dominant i tenir el control.

Libra
Els libra busquen l'harmonia en tot el que fan. Les postures cara a cara són les seves preferides, tot i que també els pot resultar ideal la postura de la ballarina.

Peixos
Els peixos són persones molt espirituals que busquen la connexió amb la seva parella. Les seves postures sexuals preferides són aquelles que els permeten mirar als ulls a la persona que estimen.

Taure
Els taure són molt sensuals, però busquen la comoditat. La postura de la cullereta sol ser una de les seves preferides, ja que permeten el contacte sexual, l'accés als genitals amb les mans i una penetració profunda.

Escorpí
Als escorpí els agrada explorar i trencar tabús. Solen gaudir amb les postures sexuals que no impliquen contacte visual com el carretó o la serp.

Sagitari
Els sagitari són exploradors i els agrada provar postures noves. A més, són molt generosos, per la qual cosa la postura del 69 pot ser la postura ideal per a ells.

Verge
Els verge són grans amants i els encanta entregar-se al llit. Gaudeixen molt amb postures com la de la cadira, ja que permeten adaptar el moviment i el ritme.

Bessons
Els bessons sempre estan disposats a provar coses noves. Les postures que impliquen mantenir-se a peu dret solen ser les seves preferides i acostumen a incorporar joguines sexuals.

Aquari
Els aquari són persones creatives i els agrada innovar en el sexe. Són partidaris d'introduir joguines sexuals per tal de generar experiències i sensacions noves. Pel que fa a la postura, els encanta la de la papallona, ja que els obliga a sortir del llit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: