Processen al futbolista Dani Alves per agressió sexual

per Redacció, el 2 d'agost de 2023 a les 12:00
Després d'una investigació s'ha comprovat que hi ha proves suficients per a portar a judici a Dani Alves, el futbolista internacional que va ser acusat d'agredir sexualment a una noia de 23 anys a la discoteca Sutton de Barcelona el mes de desembre.

A més d'això, la jutgessa també ha fixat una fiança de 150.000 euros que no afecta la seva situació de presó provisional, sinó que és una manera d'avançar possibles responsabilitats civils que pot fixar la sentència.



Dani Alves que està en un centre provisional des del gener, ha demanat ser posat en llibertat en nombroses ocasions, però tant l'investigador com l'Audiència de Barcelona li han negat.

Els detalls de les acusacions expliquen una història inquietant. La magistrada informa que hi ha suficients indicis per creure que Alves ha violat a la víctima. Segons ha explicat, hauria estat ballant amb ella i li hauria agafat la mà, com a mínim en dues ocasions per posar-li a la zona genial. Fet al qual la noia es va negar en tot moment. Més tard l'obligaria a entrar al lavabo VIP on la va forçar sexualment, tot i que la jove li demanes en diverses ocasions que pares i la deixes sortir.


Ell, en canvi, ha donat fins a quatre versions diferents, negant al principi conèixer a la víctima per acabar afirmant que el que va passar a la discoteca va ser consensuat. Cada vegada que s'anaven obtenint més proves en contra de les declaracions del futbolista, aquest canviava la versió i admetia haver arribat una mica més lluny amb la noia, però sempre amb consentiment.

Tant el món de l'esport com la societat en general s'han commogut amb aquest cas. La suposada violació i els procediments judicials serveixen com un clar recordatori de la importància de tractar els casos d'agressió sexual amb serietat i empatia, així com de la necessitat de brindar a les víctimes el suport necessari durant tot el procés legal.

Dani Alves compareixerà davant el tribunal el dimecres dia 2 d'agost per a rebre una explicació formal de què se l'acusa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: