Tini Stoessel i Rodrigo de Paul fan pública la seva ruptura

per Redacció, el 2 d'agost de 2023 a les 11:00
La cantant Tini Stoessel i el futbolista Rodrigo de Paul han comunicat la seva ruptura a través de les xarxes socials.

"Hem decidit acabar la nostra relació. Hem viscut moment molt bonics, on he tingut l'oportunitat de conèixer una persona que estimo i respecto molt. Ens hem acompanyat en moment molt importants de les nostres vides. Moltes gràcies per l'amor i el respecte", han compartit tots dos als seus respectius comptes de Twitter.

 
 
La seva relació es va fer pública el juny del 2022. Segons han explicat diversos diaris internacionals, la parella es va conèixer a través de les xarxes socials. Van començar a mostrar el seu interès en l'altre donant-se likes a Instagram fins que van decidir conèixer-se en persona.

Cap dels dos va tenir por a l'hora de compartir la seva relació. El primer a compartir una fotografia va ser en Rodrigo, que va pujar una story on es podia veure la mà de la Tini subjectant un mat. Poc després, van començar a publicar fotografies junts de les seves vacances.

https://www.instagram.com/p/Cr6nrQ2NESZ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Un any més tard, la parella ha decidit separar-se. El programa d'Amèrica, LAM, va poder parlar amb la Tini i ella els va confessar que no hi ha hagut terceres persones i que qualsevol rumor que surti és fals, que el motiu de la ruptura ha estat que han vist complicat tirar la seva relació endavant.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: