Un home es gasta 14.000 euros per convertir-se en un gos

per Redacció, el 3 d'agost de 2023 a les 10:30
Toco, un conegut youtuber japonès, s'ha gastat més de 14.000 euros (uns dos milions de iens) en una transformació increïble: convertir-se en un autèntic gos. Aquest és un exemple de la unió entre la creativitat i la tecnologia. Toco ha aconseguit el seu objectiu de convertir-se en el millor amic de l'home, fent realitat una fantasia de la infància.

Un vestit hiperrealista que resulta confús a simple vista i inicialment desconcertant per als qui el veuen va ser creat per la companyia d'efectes especials Zeppet per a Toco fa un any. Aquest youtuber va gravar minuciosament el procés de transformació en el seu canal de YouTube i va compartir tots els matisos amb la seva creixent audiència.


Recentment, ha compartit un vídeo en el qual es transforma d'un home a un gos caminant pels carrers. Amb l'ajuda de la increïble disfressa, pot moure's com un gos real, interactuar amb objectes, jugar amb altres animals i, fins i tot, rebolcar-se a l'herba per a refrescar-se. Tot això, gràcies a la tecnologia que té incorporada.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: