El nou shippeig de TikTok: "són la meva telenovel·la preferida"

per Redacció, el 2 d'agost de 2023 a les 11:30
Ha sorgit un nou shippeig a TikTok: Alberto i Jorge Cyrus. De fet, moltes persones afirmen que els seus directes són la seva "telenovel·la preferida" i que tant de bo sorgís l'amor entre ells.

L'Alberto es va començar a fer conegut pels seus directes a la plataforma i pel seu curiós pentinat, que generava molta intriga als espectadors. A més, s'assembla molt a LuzuVlogs, un famós youtuber.


A poc a poc, l'influencer Jorge Cyrus es va anar connectant als seus directes per xerrar amb ell. La gent es va anar enganxant a les seves converses, ja que es tracta de dues persones molt diferents entre elles.

A Twitter la gent assegura que "són els millors" i, fins i tot, els han fet il·lustracions.

 
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: