Laura Escanes quasi crema la seva casa per culpa de la lluna plena

per Redacció, el 2 d'agost de 2023 a les 16:00
Segurament has sentit parlar alguna vegada del poder de la lluna plena. La Laura Escanes va voler aprofitar que ahir es van donar aquestes condicions per desfer-se de totes aquelles coses que no vol a la seva vida, però la cosa no va anar com esperava...

Segons ha explicat als seus seguidors d'Instagram a través del seu xat, va aprofitar el poder de la lluna plena per escriure una llista amb tot allò que vol deixar anar i cremar-la amb una espelma. Resulta, però, que "una mica més i se m'incendia la casa".


Sembla que la influencer no esperava que la llista cremes tan ràpid i no tenia cap bol a prop per poder deixar la carta i apagar-la. Així doncs, per no cremar-se la mà, va haver de deixar-la anar i li va caure sobre la catifa, deixant una taca.

La Laura ha preguntat als seus seguidors si saben si la intensitat del foc pot estar relacionada amb la intensitat amb la qual volia deixar anar les coses que havia escrit.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: