Per què els amors d’estiu són tan intensos?

per Redacció, el 4 d'agost de 2023 a les 10:00
L’estiu és una de les èpoques més màgiques de l’any. Tens temps per estar amb les teves amistats, anar a concerts, al cinema, a la platja… En definitiva, tens temps per relaxar-te i fer tot allò que t’agrada.

Durant aquest temps és possible que coneguis algú especial. Algú de qui et pots acabar enamorant i podeu acabar vivint l’idealitzat “amor d’estiu”. Aquest és molt intens, apassionant i inoblidable. Però, per què?


Un dels principals motius és perquè té data de caducitat. Sabeu que quan arribi setembre tot tornarà a la normalitat. Tornareu a les vostres respectives vides, us veureu menys i, probablement, la vostra relació acabarà. Això us fa viure la vostra relació de manera molt més intensa, ja que voleu aprofitar cada moment.

Un altre factor a tenir en compte són les hormones. Durant les vacances estareu segregant més dopamina i endorfines, de manera que estareu de més bon humor i predisposats a enamorar-vos. A més, no tindreu cap preocupació, així que estareu centrats en el present, de manera que quan acabi serà un xoc de realitat molt dur.


No pateixis si aquest amor d'estiu acaba. L'has viscut al màxim i sempre tindràs un bon record de la persona. La vida ja s'ocuparà de què us retrobeu si és que heu de tornar a estar junts en algun moment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: