Així és com els homes també poden fer sevir les joguines sexuals femenines

per Redacció, el 7 d'agost de 2023 a les 10:00
Moltes persones creuen que les joguines sexuals estan pensades per masturbar-se en solitud, però utilitzar-les en parella també pot ser molt divertit. De fet, que una joguina estigui pensada per una persona amb vagina no significa que les persones amb penis no la puguin fer servir.

Com expliquen els experts en benestar sexual masculí Joe Russo i CJ Ramsdell, els homes tenen "zones erògenes a les que un petit brunzit pot fer-li pessigolles, literal i figuradament". I és que, "igual que les persones amb vagina, les persones amb penis tenen moltes zones erògenes com el penis, el frenet, el perineu, la pròstata i els testicles".


A més, zones com les orelles, el coll, la part interna de la cuixa i les aixelles també són molt erògenes. Tot i això, els experts recomanen centrar-se en la zona del perineu, sobretot si la idea és estimular-lo amb un vibrador. En aquest cas, l'ideal seria col·locar la joguina entre els testicles i l'anus, ja que així s'estimula la pròstata, coneguda com el punt G masculí.

És molt important, però, que la persona amb penis comuniqui les seves sensacions en tot moment. És possible que no li agradi o que vulgui provar altres coses, i no passa res. També es pot utilitzar el vibrador mentre es practica alguna altra pràctica sexual com el sexe oral, per exemple. Experimenteu, divertiu-vos i, sobretot, no feu res que no us vingui de gust fer.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: