Hem consumit tots els recursos que el planeta genera en un any: què hem de fer?

per Redacció, el 8 d'agost de 2023 a les 10:00
És senzill passar per alt la influència que tenim en el nostre planeta, però hem de tenir en compte que cada vegada l'estem danyant més.

El passat 2 d'agost va ser el Dia de l'Excés de la Terra​, que serveix com un recordatori que estem utilitzant més recursos naturals dels que el planeta pot reposar de manera sostenible. És a dir, ja hem esgotat tots els recursos que el planeta pot proporcionar-nos de manera sostenible durant tot l'any.


El canvi cap a pràctiques més sostenibles requereix la participació de tota la població. Hauríem d'adoptar la innovació i l'educació ambiental, entre d'altres, per tal de buscar una solució i tenir un impacte positiu en el planeta.

La clau per a un futur més saludable i equilibrat és reduir la nostra petjada ecològica a través d'accions rutinàries com la conservació d'energia, la compra d'articles reutilitzables, etc.


És important saber que el Dia de l'Excés de la Terra l'any 1970 va ser el 29 de desembre. Una data que queda molt lluny de la d'aquest any. Cal treballar perquè aquesta data s'endarrereixi en els pròxims anys.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: