El curiós peix que té dents humanes

per Redacció, el 5 de setembre de 2023 a les 12:00
El peix sargo chopa és una espècie poc coneguda a Europa, però molt comuna al Carib i a la costa occidental de l'oceà Atlàntic. El motiu pel qual s'ha fet famós és per la seva dentadura, que recorda a la dels humans.
 

La seva mida mitjana és de 45 centímetres, tot i que se n'han trobat alguns que mesuren 91 cm. Una altra qualitat d'aquest peix és que compten amb una aleta dorsal d'espines afilades.

Live Science explica que la dentadura del peix va sortint gradualment a mesura que es fa gran. Al principi, quan és petit, s'alimenta d'animals tous, després passa a menjar animals de closca dura com mol·luscs i percebes.


Segons la Unió Internacional per la Conservació de la Naturalesa aquests peixos viuen en hàbitats marins i estuaris a l'Oceà Atlàntic occidental, des de Nova Escòcia (Canadà), fins a la costa est dels Estats Units, Centreamèrica i la costa brasilera.

Tot i la seva estranya aparença, aquests peixos no són una amenaça pels éssers humans sempre que no se'ls provoqui. És per això que es recomana no intentar pescar-los, ja que poden atacar mossegant o punxant amb les afilades espines de la seva aleta.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: