Descobreixen l'animal més gran de la història al Perú

per Redacció, el 9 d'agost de 2023 a les 11:00
A través d'una increïble excavació que s'ha realitzat al Perú, s'han descobert les restes del que es creu que ha estat l'animal més gran de la història. Aquesta enorme troballa ha sorprès científics i entusiastes de la paleontologia amb un pes estimat de 340 tones.

Encara que la informació sobre aquest sorprenent descobriment encara està en desenvolupament, ja és obvi que estem tractant amb una criatura que desafia la nostra percepció del passat. L'esquelet, que pertany a una espècie que encara no s'ha identificat, té unes vèrtebres que superen els 100 quilos cadascuna.


En la revista Nature es presenta tot el que se sap d'aquest animal, anomenat Perucetus Colossus, en honor al país sud-americà on s'ha trobat. Encara no s'ha localitzat l'esquelet sencer, però la massa d'aquest animal doblaria la de la balena blava més gran. Es calcula, que el Perucetus, hauria arribat als 20 metres de longitud total del cos.

Aquest descobriment ens recorda el valor de protegir i explorar el nostre patrimoni natural. Encara hi ha molt a aprendre sobre el nostre planeta i la seva història.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: