La història de la polèmica influencer Marina Yers

per Redacció, el 12 d'octubre de 2023 a les 10:00
Marina Yers és una de les influencers més conegudes avui dia per totes les polèmiques que ha protagonitzat. Els seus inicis, però, van ser a AskFM, una plataforma on la gent podia deixar totes les preguntes que volgués. Allà va aconseguir 100.000 seguidors, la meitat dels quals després la van seguir a Instagram.

Poc després d'obrir-se Instagram, va començar a publicar vídeos a YouTube. Allà explicava la seva experiència en un centre de menors, però a poc a poc va anar diversificant el seu contingut. Tot i això, es va fer coneguda per explicar detalls de la seva vida passada, la qual no va ser fàcil.


La influencer va néixer a Ucraïna l'any 1999. Amb tan sols 8 mesos va haver de ser operada per treure-li un càncer de ronyó com a conseqüència indirecta de l'accident nuclear de Txernòbil. Als 7 anys va arribar a Espanya de manera il·legal, ja que la seva mare només tenia permís de residència. Amb 16 anys va marxar a estudiar batxillerat als Estats Units, però la van fer fora per denunciar que havia estat assetjada. I, finalment, va intentar estudiar negocis a Londres, però va tornar a Espanya per ser youtuber.

A mesura que anava augmentant de seguidors, més marques volien col·laborar amb ella. L'arribada de la pandèmia, però, ho va canviar tot. La seva opinió sobre el virus i les mascaretes no va ser ben rebuda, i a partir d'aleshores va continuar protagonitzant polèmiques. A causa d'això, va tenir un brot psicòtic i va ser ingressada.


Actualment, la influencer té molt poca presència a Instagram, però segueix activa a TikTok, on té gairebé 5 milions de seguidors. A més, està present a Only Fans, d'on treu alguns ingressos.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: