Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa artista dona un bonus de 50 milions d'euros als seus empleats

per Redacció, el 4 d'agost de 2023 a les 10:30
Taylor Swift ha fet història i s'ha convertit en la primera artista a col·locar simultàniament 4 àlbums en el top 10 de la llista Billboard. Actualment, està recorrent el món amb la seva gira The Eras Tour, amb la qual també vindrà a Espanya el 30 de maig del 2024.

L'extensa gira, que tindrà un total de 146 concerts, està a la recta final del seu pas pels Estats Units. La cantant ha volgut agrair la implicació de tot el seu equip i no només ha ofert un bonus de 100.000 dòlars a cada un dels camioners que ha transportat tots els materials i equips utilitzats al seu concert, sinó que ara s'ha sabut que entregarà 55 milions de dòlars als seus empleats de la gira, des de ballarins fins a tècnics de so i il·luminació, membres de la banda, etc.


L'artista sap el gran impacte que té i la quantitat de diners que és capaç de generar, i és conscient que el sense el seu equip no podria tirar els seus shows endavant, és per això que ha volgut tenir un gest amb tots ells, el qual ha estat molt aplaudit a les xarxes socials.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: