Logotip de Adolescents.cat

Un ballarí d'Aitana respon a les crítiques que ha rebut la coreografia de 'Mon Amour'

per Redacció, el 4 d'agost de 2023 a les 11:40
L'Aitana ha començat fa poc amb la seva gira 'Alpha Tour'. 'Mon Amour' és una de les cançons que forma part del tour i la seva coreografia ha estat criticada a Twitter per l'usuari @Christianindig0: "Que acomiadin al coreògraf si us plau, és que jo intento que m'agradi, però...".
 

Adrián Manzano és el coreògraf de l'artista i, tot i que el tweet ha arribat a les seves oïdes, ha decidit no pronunciar-se. En canvi, el ballarí Manu Rico sí que ha volgut donar la seva opinió: "En cap moment s'ha intentat fer una coreografia comercial, sinó una cosa més contemporània i conceptual, cosa que en aquest país no estem acostumats a veure. La proposta és diferent i arriscada, als que dieu que és de final de curs us convido a veure el show sencer".
 
Moltes persones han aplaudit la resposta d'en Manu Rico i han deixat comentaris com: "Gran Manu, gràcies per intentar que la gent vegi alguna cosa diferent, on l'Airana se sent còmoda, i per intentar culturitzar a la gent" o "Crida-ho, el que no està allà no sap la passada que són els balls tot i que no sigui el que tothom espera. És un gran show i qui digui el contrari menteix".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: