Logotip de Adolescents.cat

Robatori milionari a l'aeroport de Barcelona

per Redacció, el 4 d'agost de 2023 a les 13:00
Recentment s'ha produït un dels robatoris més grans a l'aeroport de Barcelona en el que el lladre va esperar a la zona de facturació per robar una maleta Luis Vuitton i una bossa d'Hermes a uns turistes russos.

El que no s'esperava el lladre era que el valor que portava arribés als vuit milions i mig d'euros, ja que a més del valor de la maleta i la bossa de mà, dins hi havia joies de diamants, rellotges de luxe i uns 10.000 dòlars en efectiu.


Quan els propietaris de la maleta se'n van adonar, ràpidament van anar a fer la denúncia a les mateixes instal·lacions de l'aeroport. Les autoritats, en saber-ho, van revisar les càmeres i van seguir al sospitós.

Dues hores més tard, localitzaven al lladre amb tot el que havia robat en un control de trànsit que es fa fer a Salt (Girona) i els turistes ho van poder recuperar tot.


Fa un mes, ja s'havia produït un robatori valorat en 200.000 €, el qual també van aconseguir enxampar.

Per mirar de tranquil·litzar als turistes i ciutadans catalans, el cos català de policia ha informat que pròximament obriran les noves instal·lacions al Prat i, per tant, la zona estarà més vigilada.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: