Quant cobren les influencers per fer publicitat a les xarxes socials?

per Redacció, el 12 d'agost de 2023 a les 08:00
Fa unes setmanes l'Aitana Soriano va confessar que el màxim que havia guanyat amb una campanya de publicitat a Instagram eren 35.000 euros. Moltíssimes persones es van sorprendre per la quantitat de diners que es pot guanyar amb un post, ja que és més del que la majoria de persones cobren en un any.

La influencer Bonvonreich, que compta amb 735.000 seguidors a Instagram, 4,9 milions a TikTok i 477.000 subscriptors a Youtube, també ha revelat al programa 'La Influencia Show' quants diners ha arribat a cobrar per un post publicitari: "Entre 30.000 i 40.000 euros".


La seva companya de professió, Nuria Casas, també estava present en el moment en què la influencer va dir la xifra i es va quedar molt sorpresa. "Per una publi?", li va preguntar. I ella va respondre: "Per una publi, un contracte, però no d'un any. O sigui, per una cosa puntual".
 
@lainfluencia.show ¿Máximo cobrado por una promo?🤑💶 #dinero #money #influencer ♬ sonido original - La Influencia Show

La Nuria Casas, que té 605.000 seguidors a Instagram i un milió i mig a TikTok, també va dir el que ella havia arribat a cobrar per una campanya publicitaria: "Jo 15.000. Entre 15.000 i 20.000, pot ser".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: