L'emotiu homenatge d'un pilot d'avió als seus avis

per Redacció, el 7 d'agost de 2023 a les 10:00
El pilot d'avió Felipe Jiménez va voler fer un petit homenatge als seus avis i als seus pares en un vol i les seves reaccions s'han fet virals a TikTok.

Resulta que els avis no sabien que qui pilotava l'avió era el seu net, però els seus rostres van canviar quan aquest va començar a parlar per megafonia. En el vídeo es pot veure com dissimuladament es van llençant mirades amb cares de confusió.


El pilot va començar el discurs demanant disculpes a la resta de passatgers i va seguir dient: "Passa que el dia d'avui estic transportant a quatre passatgers molt especials per a mi" i va procedir a dir els seus noms.

"Resulta que són els meus pares i els meus avis i la veritat és que me l'estic jugant amb l'herència", va bromejar. "He pensat molt temps en què dir i només ho puc resumir en donar-los les gràcies per tot el que han fet per mi, demanar-los perdó si en algun moment els he faltat al respecte, si els he fallat en alguna cosa, i des del més profund del meu cor dir-li un gran 't'estimo' a cada un d'ells".


Les seves paraules van fer emocionar als seus avis i no van poder contenir-se les llàgrimes. Una de les seves netes va publicar el vídeo a TikTok explicant que els seus avis no sabien que era el seu cosí qui pilotava l'avió i ja ha acumulat més de 2,8 milions de visites.
 
@ccabrol Mis abuelos no sabian que el capitan era mi primo y les quiso dar esa sorpresa 🥺 #parati @Felipe Jimenez ♬ sonido original - camila



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: