La teoria que preveu quant durarà una parella

per Redacció, el 1 de setembre de 2023 a les 08:00
Saber quant durarà una parella a través d'una imatge és científicament impossible, però el "Green Line Test" assegura ser capaç de preveure si una relació durarà molt de temps o si, per contra, serà fugaç.

En què consisteix aquesta teoria? Busca una fotografia d'una parella i traça una línia imaginària entre ells dos. S'inclinen l'un cap a l'altre? Duraran molt de temps! Però, si un dels dos (o tots dos) té una postura més allunyada de la seva parella, la relació podria estar destinada al fracàs.


Segons aquesta teoria, la clau està en el llenguatge corporal. Així doncs, com més connexió té una parella, més junta està. Això sí, cal que la foto sigui improvisada per tal de poder analitzar-la correctament.

En tot cas, es tracta d'una teoria que s'ha posat de moda a TikTok i que es va fer famosa després que sortís a la llum una foto de la Kendall Jenner amb en Bad Bunny on es veia un clar desinterès per part de la model.

 

Així doncs, tot i que és un mètode divertit per intentar descobrir quant temps durarà una parella, els experts avisen que no té cap mena de credibilitat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: