Kendall Jenner i Bad Bunny desmenteixen la seva ruptura

per Redacció, el 7 d'agost de 2023 a les 10:00
Fa uns dies es van disparar els rumors sobre una possible ruptura entre Bad Bunny i Kendall Jenner. Els seus seguidors van apuntar diversos fets que podien indicar que la parella ja no estava junta, però sembla que estaven equivocats.

El 2 d'agost la parella va ser captada pels paparazzis a la sortida del show de comèdia de Dave Chappelle al restaurant Delilah a Hollywood. Van sortir junts de l'establiment amb un somriure i es van dirigir cap a una camioneta que els estava esperant. Bad Bunny va obrir la porta a Kendall perquè pugés al vehicle i després ho va fer ell.


En què es basaven els rumors sobre la seva ruptura?


Els rumors van començar quan la model va ser vista de festa a un club ballant amb el futbolista francés Kylian Mbappé. Poc després, Bad Bunny va publicar una foto similar a la de la festa on estava Kendall i va escriure: "Where She Goes", una cançó que parla d'una ruptura i en la que es pregunta si la seva exparella ja s'ha oblidat d'ell.


A més, Kendall va estar publicant moltes fotografies en solitari i amb amics, gaudint dels seus viatges. Al mateix temps, Bad Bunny va publicar una playlist amb cançons com Obstáculo, de Tainy & Myke Towers; PASIEMPRE de Tainy, Arcangel & Jhayco; o Todavía de Tainy, Wisin & Yandel.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: