Tot el que has de saber sobre el duel entre Elon Musk i Mark Zuckerberg

per Redacció, el 8 d'agost de 2023 a les 11:45
Elon Musk i Mark Zuckerberg duran a terme un duel de boxa. Ja fa uns mesos que se'n va començar a parlar a través de les xarxes socials, quan Zuckerberg va anunciar el llançament de Threads, una plataforma similar a Twitter. Des d'aleshores han estat planificant aquest esdeveniment i cada vegada està més a prop.

A finals de juny els dos CEO van accedir a aquest enfrontament i des d'aleshores han estat mostrant els seus entrenaments a través de les xarxes socials. Elon Musk ha estat practicant la lluita amb un gurú tecnològic que ja va competir contra Mark Zuckenberg.



Zuck, en canvi, practica l'art marcial jiu-jitsu, surf, esgrima i, actualment, està entrenant per competir a MMA (Arts Marcials Mixtes),
una modalitat que combina karate, boxeig, lluita lliure i grecoromana.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)


Els fans estan entusiasmats amb aquesta ocasió històrica, ja que és una batalla entre dues de les figures més important avui en dia en el món de la tecnologia i la innovació.

Recentment, Elon Musk ha aprofitat la seva plataforma X per anunciar que la seva lluita vs. Zuckerberg es retransmetrà en directe en aquesta plataforma i ha assegurat que tots els beneficis obtinguts aniran destinats a la caritat pels veterans.

No acaba de quedar clar si s'haurà de pagar per veure-ho online o si serà una retransmissió oberta a tothom.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: