Es gasta 2 milions a l'any per viure eternament

per Redacció, el 20 d'agost de 2023 a les 11:59

El mètode poc convencional d'un milionari per viure 200 anys, afirma que tenia 45 anys i que gràcies als mètodes que està seguint ara en té 18.


Bryan Johnson, un home de negocis i defensor d'una llarga vida, va parlar recentment sobre les seves pràctiques inusuals d'estil de vida en el pòdcast "Diary Of A CEO". Va descriure un règim que inclou una dieta estricta, 11 pastilles diàries, alcohol a l'hora d'esmorzar i la sang del seu fill, entre d'altres.

Aquest procediment que està seguint li costa un total de $2 milions per any. Manté una rutina disciplinada, que inclou ficar-se al llit a les 8.30 p. m. i despertant-se a les 5 a.m. A més, es posa fins a 7 cremes i el seu últim àpat ha de ser abans de les 11 del matí.


L'estratègia poc convencional de Johnson, que consisteix a intercanviar plasma amb el seu fill de 17 anys, és una de les característiques més sorprenents de l'enfocament. Johnson insisteix que va ser una decisió familiar motivada per la recerca de mètodes antienvelliment. La seva motivació per a buscar noves maneres d'allargar i millorar la vida humana es veu reforçada per la connexió emocional que té amb el seu pare.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: