Ja pots jugar a aquest famós joc català a Netflix

per Redacció, el 8 d'agost de 2023 a les 10:00
Ja fa un temps que Netflix ha apostat per afegir videojocs a la seva plataforma de streaming. Aquesta vegada es tracta d'un joc creat a Barcelona, conegut ja anteriorment i disponible a Apple Store i Google Play, el qual acumula més de 2 bilions de descàrregues. Estem parlant del videojoc "Cut the Rope", que segur que hi vas jugar en algun moment de la vostra infància.

Ara han creat una nova versió que està disponible a la versió mòbil de Netflix. Aquest videojoc ha adoptat una característica que cada vegada va tenint més èxit en jocs com Wordle i Paraulògic: cada dia publicaran un nou nivell.

El seu objectiu és fomentar la participació en grup, així que els nivells seran més difícils.

La ciutat de Barcelona continua demostrant la seva importància en el món de la innovació i tecnologia, destacant en allò que fan. Cada vegada s'explota més el seu potencial i més persones ho veuen. Esperem que continuï sent així en el futur. Ens sentim orgulloses de veure com l'esperit innovador de Barcelona continua influint en l'escena de l'entreteniment internacional.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: