L'exercici que necessites incorporar a la teva rutina de cames

per Redacció, el 15 de setembre de 2023 a les 10:00
El pes mort és un exercici fantàstic per treballar les cames. Segons expliquen des de Vitónica, el pes mort sumo és una variant del pes mort molt beneficiosa, ja que l'esquena pateix molt menys.

"Al tenir el tronc més dret durant tot el moviment, la zona baixa de l'esquena pateix molta menys tensió", la qual cosa aporta molta més comoditat a l'exercici. És ideal, doncs, per aquelles persones que tenen problemes d'esquena.


A més, aquest exercici no requereix gaire flexibilitat, per tant, és perfecte per aquelles persones que no arriben a tocar-se les puntes dels peus. "En ser un exercici molt més vertical que el pes mort convencional, no requereix flexibilitat extra". En altres paraules, en el pes mort sumo la barra recorre molta menys distància.

I, si els anteriors beneficis no t'ha convençut, aquest segur que ho farà: es produeix una activació addicional als abductors gràcies a la posició de les cames. Per tant, treballes més músculs que amb el pes mort tradicional.


Tot i els seus beneficis, l'ideal és anar canviant d'exercici per treballar les cames de diferents maneres i no acostumar-te a una de sola.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: