Rebel Wilson acaba hospitalitzada després d'un rodatge: què ha passat?

per Redacció, el 8 d'agost de 2023 a les 12:00
Rebel Wilson, coneguda per la pel·lícula "Dando la nota", ha demostrat una vegada més el seu compromís i valentia en les seves interpretacions. Aquesta vegada, l'actriu ha demostrat que, tot i que l'acrobàcia no surti segons el planejat, el seu esperit indestructible la inspira a sacrificar-ho tot pel seu art.

Wilson ha compartit a les xarxes socials l'accident que ha patit mentre rodava "Bride Hard" a les 4 de la matinada. Estava realitzant una acrobàcia quan no va caure com s'esperava i va acabar amb la cara ensangonada i fent un viatge a l'hospital. Un cop allà, van haver-li de cosir 3 punts.


 

Aquest incident també demostra l'esforç i el compromís que molts actors i actrius estan disposats a fer per a representar amb precisió als seus personatges, Tom Cruise també n'és un gran exemple.

Rebel Wilson serveix com un recordatori sobre que actuar requereix risc, esforç i sacrifici a més del que veiem en la pantalla. A vegades perseguir els nostres somnis implica enfrontar desafiaments, però cal mostrar coratge per a superar-los.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: