La pel·lícula Barbie posa de moda aquesta perillosa cirurgia estètica

per Redacció, el 9 d'agost de 2023 a les 10:00
La pel·lícula Barbie ha tingut un gran impacte a nivell mundial. Les botigues de roba han llançat col·leccions de la Barbie, les botigues de decoració han afegit peces similars a les de la nina i els cinemes han incorporat caixes de la Barbie com la que apareix a la pel·lícula.

Però sembla que aquesta tendència de voler ser com la Barbie ha anat massa lluny i ha arribat a les operacions estètiques. Concretament, la "Barbie Bòtox", una intervenció que consisteix a injectar-se bòtox al coll (al múscul trapezi que va des de la part de darrere el coll fins a les espatlles) per estilitzar-lo com el de la nina.


Algunes de les persones que s'han fet aquesta operació han publicat el seu abans i després a TikTok i han explicat la seva experiència. La majoria assegura que estilitza el coll, millora la postura i alleuja les tensions en aquesta zona del cos.
 
@isabelle.lux BARBIE BOTOX 1 MONTH RESULTS #barbiebotox #barbie #traptox ♬ Barbie Girl - Aqua

Tot i això, els experts han avisat dels nocius efectes de la injecció, ja que pot danyar i debilitar músculs trapezis que són importants pels moviments bàsics com moure el coll, les espatlles o rotar els braços.

L'operació costa 1.000 euros i té una duració menor a una hora. El seu efecte es deu al fet que el bòtox bloqueja la connexió entre el nervi i el múscul, provocant que el múscul trapezi s'encongeixi i el coll es vegi més prim.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: