L’origen de l’àudio més viral de TikTok

per Redacció, el 9 de setembre de 2023 a les 10:00
Recentment, TikTok s'ha omplert de vídeos de persones que intenten alertar a la gent de la presència de carteristes amb l'àudio "Attenzione, borseggiatrice! Attenzione, pickpocket!".

L'autora del viral àudio és Monica Poli, una dona de 57 anys que fa anys que es passeja amb el seu grup pels carrers italians protegint als turistes dels carteristes. Ella i els seus companys patrullen els carrers de la ciutat cridant a ple pulmó per intentar alertar als possibles lladres.


L'èxit d'aquesta iniciativa a les xarxes socials ha estat tan gran que, fins i tot, la gent es fa fotos amb Poli quan la veuen al carrer.
 
@nezk.ooo I accidentally met this women in real life😂#attenzionepickpocket #pickpocket #attenzione #italy #venice #mem #fup #fypシ #viral #foryou #attenzione⚠️⚠️⚠️ ♬ оригинальный звук - アリア

Malgrat els agraïments i els reconeixements que estan rebent, també han estat acusats de ser racistes. El motiu és que moltes de les seves acusacions són dirigides a persones racialitzades i, a més, la Monica és militant del partit polític Liga, situat a la dreta i extrema dreta de l'espectre polític italià.

Tot i això, ella va assegurar a The New York Times que "els voluntaris de Cittadini no s'adhereixen a cap partit polític, ni la política afecta el nostre objectiu, que és ajudar a les forces de seguretat locals sempre que sigui possible".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: