Anuel AA envia un missatge a una fan presonera

per Redacció, el 9 d'agost de 2023 a les 11:00
Recentment s'ha fet viral la imatge d'una noia presonera que és fan d'Anuel AA i que porta la seva frase tatuada al coll: "Real hasta la muerte".

L'artista sempre s'ha mostrat molt orgullós dels seus fans, però en veure que aquesta fan es troba a la presó, ha volgut enviar-li un missatge a través de les xarxes socials:

 

"T'estimo, però comença a fer les coses bé. No m'agrada veure als meus fanàtics empresonats i molt menys a una dona presonera. Jo tinc filles. Aprèn dels errors, mami, perquè no tornis a cometre'ls. M'han enviat això alguns fanàtics emocionats pel tatuatge, però em sento malament. Recordeu que jo us estimo, però heu d'aprendre dels errors i convertir-vos en guerrers, en la millor versió de vosaltres mateixos".


En aquesta reflexió, Anuel ha tingut molt presents les seves dues filles: Cattleya i Gianella.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: