5 drets que no et poden prohibir als festivals

per Redacció, el 10 d'agost de 2023 a les 10:00
És estiu, l'època de l'any en què es fan més festivals. És per aquesta raó que avui et portem 5 drets que no et poden prohibir en un festival, alguns segurament et sorprendran.

1. Entrar menjar i beguda al recinte
No deixar-te entrar menjar o beguda en un festival és una pràctica abusiva i va contra la legislació dels espectacles públics. Per aquesta raó, si no et deixen entrar el menjar o la beguda, pots demanar un full de reclamació i conservar els tiquets dels aliments perquè et facin un reemborsament.

2. Devolució dels diners si un artista cancel·la la seva actuació
En cas que un artista cancel·li la seva actuació en un festival, pots demanar que et facin una devolució i, fins i tot, que et paguin el transport i allotjament que hagis hagut de pagar per assistir-hi.



3. Pagar en efectiu
La llei impedeix denegar el pagament en efectiu. Els festivals no et poden obligar a pagar amb la seva polsera cashless.

4. Recuperar els diners de les polseres cashless
Tenen prohibit quedar-se una comissió si vols recuperar els diners que t'han quedat a la polsera. A més, t'han de tornar tots els diners sense posar un mínim, és a dir, si et queda un euro o cinquanta cèntims també tindries dret a recuperar-lo.

5. Tornar els gots reutilitzables
Si es cobra un dipòsit per gots reutilitzables, han de donar l'opció de retornar els diners amb la devolució del recipient.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: