Logotip de Adolescents.cat

Com podem detectar les persones envejoses?

per Redacció, el 27 d'abril de 2024 a les 10:00
Tens una amistat que sembla que mai s'alegra de què et passin coses bones? Doncs és possible que estiguis davant d'una persona envejosa i, per tant, d'una amistat tòxica. A continuació et compartim algunes de les coses que solen fer aquest tipus de persones, per tal que les puguis reconèixer i allunyar-te d'elles com aviat millor:

1. El sarcasme i els elogis falsos


Les persones envejoses solen ocultar els seus sentiments. És per això que notaràs que sovint et llancen indirectes o et fan elogis de manera exagerada.

2. Competència extrema


Les persones envejoses no poden suportar que algú sigui millor que elles en alguna cosa, per això sempre intentaran superar-te i, si no ho aconsegueixen, s'enfadaran.

3. Falta de suport sincer


Les persones envejoses solen tenir problemes a l'hora de mostrar el seu suport. Per tant, notaràs que et feliciten per compromís i sense gaire entusiasme cada vegada que et passa una cosa bona.

4. Canvi d'actitud


Les persones envejoses solen canviar la seva actitud quan se senten amenaçades. Així doncs, deixaran de ser amigues teves quan vegin que alguna cosa et va millor que a elles.

Tingues present que és normal sentir enveja en moments concrets, fins i tot cap a la gent que estimes, però si detectes que una persona et té enveja en tot el que fas i que no s'alegra mai dels teus èxits, sentim dir-te que en realitat no t'aprecia tant com et pensaves.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: