The Tyets aconsegueix un disc platí amb "Coti x Coti"

per Redacció, el 9 d'agost de 2023 a les 14:00
The Tyets és un grup català de Mataró que cada vegada va obtenint més rellevància en l'escena musical i l'està revolucionant. Aconseguint, per exemple, que es ballin sardanes entre els joves en grans multituds i traslladant la cultura catalana arreu d'Espanya i altres parts del món. Aquesta banda està demostrant que la perseverança i la passió poden fer realitat els somnis.

Ara han aconseguit el disc platí per la cançó "Coti x Coti", la qual no només ha captat l'atenció de persones de tot el món, sinó que també ha rebut el reconeixement oficial. A més, el passat 13 de juny van obtenir el disc d'or.


Fins fa uns anys per aconseguir un disc platí el grup o cantant havia d'aconseguir vendre 60.000 unitats físiques, però amb el panorama actual on la majoria de gent escolta la música a través de plataformes de streaming, això ha canviat. Ara, 1 venda física equival a 1.500 streams d'usuaris gratuïts o 200 streams d'usuaris prèmium.

La cançó "Coti x Coti" es troba en la posició 65 de la llista de les 100 cançons més venudes aquesta setmana. A més, el tema acumula 13,39 milions de reproduccions a Spotify, una plataforma on tenen 911.175 oients mensuals.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: