Rauw Alejandro i Ester Expósito van estar junts?

per Redacció, el 10 d'agost de 2023 a les 10:30
Fa dues setmanes que la Rosalía i en Rauw Alejandro van anunciar la seva ruptura. Des d'aleshores tothom s'ha estat preguntant quin ha estat el motiu i, tot i que ells ja han aclarit que no hi ha hagut terceres persones implicades, hi ha qui encara té dubtes.

Ara, la revista Semana ha publicat una informació que ha fet pensar a molts que en Rauw Alejandro podria haver estat infidel a la cantant amb l'Ester Expósito. Segons han explicat, tots dos van passar uns dies junts a la República Dominicana, a la Vila Tartaruga, durant l'estiu de 2021.

 
El que fa sospitosa aquesta escapada és que sembla que el cantant no volia aportar la seva documentació per fer la reserva, però finalment ho va haver de fer perquè li exigia la companyia de viatges.


No queda clar si en Rauw ja estava sortint amb la Rosalía el juny de 2021, ja que van confirmar la seva relació al setembre d'aquell any. El més probable és que ja s'estiguessin coneixent o, segons els rumors, que s'estiguessin donant un temps.

Tot i que desconeixem com va anar la seva relació, les imatges demostren que en Rauw i l'Ester Expósito van passar uns dies junts, acompanyats de l'assistent de l'artista i una amiga de l'actriu.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: