La tràgica història d'una dona que prepara un sopar familiar i moren 3 convidats

per Redacció, el 10 d'agost de 2023 a les 10:30
Erin Patterson va voler tenir un bonic gest amb la seva família i va preparar un sopar. Va convidar als pares de la seva exparella, Gail i Don Patterson, per tal que veiessin als seus nets, i també a la germana de Gail, Heather i el seu marit, Ian.

Tot semblava anar bé fins que una setmana després van morir els exsogres de l'Erin i la germana de Gail, mentre que l'Ian estava hospitalitzat a l'UCI per una intoxicació greu d'uns bolets.


El cas ha aixecat sospites, ja que ni l'Erin ni els seus fills s'han intoxicat. Els petits van menjar una altra cosa, però no queda clar si l'amfitriona va consumir bolets. En tot cas, s'ha començat a sospitar que el menú que va preparar contenia uns bolets letals coneguts com a 'Amanita phalloides', les toxines dels quals danyen el ronyó i el fetge causant la mort de la persona.

Actualment, els fills de l'Erin es troben sota la custòdia de serveis socials degut a la sospita d'homicidi voluntari. La seva mare, però, va afirmar als mitjans locals que és innocent i que tenia una molt bona relació amb els familiars del seu exmarit.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: