Nominacions històriques als MTV: Dones les principals nominades

per Redacció, el 18 d'agost de 2023 a les 09:00

Les recents nominacions als Premis MTV tenen a la indústria de la música i als seus seguidors expectants. Una indústria que encara està plena de masclisme, però aquesta vegada, veiem que la representació femenina va agafant força i és que s'ha aconseguit un assoliment històric als MTV que representa: una nominació principalment femenina.


En la categoria "Artista de l'any" hi estan nominades: Beyoncé, Doja Cat, Karol G, Nicki Minaj, Shakira i Taylor Swift. Aquesta última acumula un total de 8 nominacions. En la categoria "Vídeo de l'any" totes les nominades també són dones.

Rosalía és l'única presència espanyola, nominada pel videoclip de la seva cançó "Despechá"


Aquestes nominacions històriques subratllen la importància de la diversitat i la inclusió en totes les esferes de la vida, inclosa la música. Les artistes femenines estan trencant barreres, estereotips i demostrant que l'èxit no coneix fronteres. Aquest assoliment també inspira a les joves de tot el món mostrant-los que encara hi ha espai per a elles en la indústria de la música.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: