L'exercici de moda que barreja ioga, pilates i ballet

per Redacció, el 8 de setembre de 2023 a les 10:00
La tècnica barre es va originar en els anys 50 i 60 gràcies a Lotte Berk, una ballarina de ballet alemanya que va patir una lesió d'esquena i va decidir barrejar exercicis de rehabilitació amb la dansa per recuperar-se.

Es tracta d'un mètode d'entrenament integral que barreja exercicis de pilates, ioga i ballet per tonificar, enfortir i estilitzar la figura. Per practicar-lo es necessita una barra de ballet com a suport i s'adapta a qualsevol persona que vulgui practicar-lo, ja que no requereix cap nivell d'experiència en la dansa.


Durant una classe de barre, es realitzen una sèrie de moviments petits i controlats, utilitzant la resistència del propi cos i en algun cas també d'unes bandes elàstiques o peses lleugeres.

Es tracta d'un entrenament complet que ajuda a millorar la força muscular, la postura, la flexibilitat i l'equilibri, així com l'activitat cardiovascular. A més, també permet augmentar la resistència i reduir l'estrès i el greix del cos.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: