Logotip de Adolescents.cat

Rauw Alejandro dedica un tema a Rosalía i parla sobre la ruptura

per Redacció, el 11 d'agost de 2023 a les 10:30
Aquest estiu ha estat ple de ruptures i la d'en Rauw Alejandro i la Rosalía ha estat una de les més inesperades. Feia 3 anys que estaven junts i no hi havia cap indici que indiques que la seva relació s'estava acabant: havien tret un àlbum junts, es dedicaven paraules d'amor públicament i tenien previst casar-se.

Però les aparences enganyen i sembla que estaven passant per un mal moment. Va ser un mitjà internacional qui va compartir l'exclusiva de la seva ruptura i, pocs dies després, tots dos ho van confirmar, assegurant que era un moment complicat. Ara, en Rauw Alejandro ha llançat la cançó 'Hayami Hana By Raúl', dedicada a la Rosalía.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)


El tema dura més de 5 minuts i en ell explica la seva versió dels fets sobre la seva relació. Menciona els seus dos àlbums i fa diverses referències a la seva relació d'amor. A més, deixa clar que no li ha posat les banyes en cap moment: "Jo seré moltes coses, però mai infidel, ella sempre va tenir la clau del meu telèfon, això va ser una cosa que no estava sota el meu poder".

Amb les seves paraules interpretem que la decisió de trencar la relació va ser de la Rosalía i que un dels motius va ser la vida que duien: "La vida que portem no és per tothom, la premsa, les xarxes, pressions de grup...". A més, també es pot deduir que ja s'havien distanciat prèviament: "Una altra vegada em quedo aquí sense tu. Aquesta vegada no et vull parar, et dic adeu, que et vagi genial".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: