Què has de fer si t'assabentes d'una infidelitat?

per Redacció, el 2 d'octubre de 2023 a les 10:00
Malauradament, la majoria d'estudis coincideixen que entre el 40 i el 50% dels adults ha estat infidel alguna vegada a la seva vida. Es tracta d'un nombre molt elevat de persones i, per tant, és possible que algun dia t'assabentis que algú està posant les banyes a la seva parella.

Què has de fer en aquesta situació?


Moltes persones es plantegen el fet de fer-li saber a la persona afectada que li estan sent infidel. La major part de les vegades és perquè creuen que si elles estiguessin en el seu lloc, els agradaria saber-ho. En realitat, però, el millor seria parlar amb la persona que està sent infidel i intentar que sigui ella qui ho confessi.

A més, cada relació és un món i només les persones implicades saben on estan els seus límits. És possible que el que tu et pot semblar una infidelitat, per ells no ho sigui. Per aquest motiu és millor que sigui la persona culpable qui ho confessi.


Tot això, però, dependrà de cada situació. Si t'assabentes que el nòvio de la teva millor amiga li està posant les banyes i, després de parlar amb ell, et queda clar que no ho confessarà, potser sí que seria bona idea explicar-li per evitar que li facin més mal.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: