Aquest és el millor dia de la setmana per tenir sexe

per Redacció, el 4 de setembre de 2023 a les 10:00
Tenir una vida sexual satisfactòria és molt important perquè una parella funcioni. I és que, no només genera molt de plaer, sinó que també té múltiples beneficis pel nostre cos.

D'una banda, millora el sistema respiratori i cardiovascular, enforteix els ossos i la musculatura, ajuda a la funció cognitiva, reforça el sistema immunitari i crema calories. D'altra banda, és un analgèsic natural que ajuda les dones a disminuir els símptomes de la menopausa i als homes a reduir el risc de patir càncer de pròstata.


A més, redueix l'estrès perquè allibera oxitocina i ajuda a reduir el nivell de cortisol, enforteix el sòl pelvià, ajuda a dormir millor i millora l'autoestima.

Però, quins dies de la setmana són els millors per tenir sexe?



Segons un estudi realitzat a 2.000 adults, el millor dia de la setmana per tenir sexe és el diumenge. El motiu és que és el dia en què estem més relaxats, sense cap preocupació. Hem superat l'estrès de tota la setmana i és un dia de quedar-se a casa descansant. Això i el fet de tenir temps per estar amb la parella fa que es tinguin més ganes de tenir sexe i que aquest sigui millor.

En canvi, el dilluns és el pitjor dia de la setmana per mantenir relacions sexuals. És un dia que a ningú li agrada i que cansa molt, de manera que molt poca gent se sent amb energia per tenir sexe.

Pel que fa a les hores, sembla que entre les 15:00 i les 16:45 molt poca gent sol tenir ganes de tenir sexe. Així doncs, les hores preferides són els diumenges a partir de les 9 del matí i els dissabtes a partir de les 22:30 h.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: