Què és el yachting? La nova pràctica sexual que ha sortit a la llum

per Redacció, el 16 d'agost de 2023 a les 09:00

Daniel Sancho, va matar i esquarterar a un cirurgià amb qui mantenia una relació, després que aquest l'amenaces diverses vegades si Sancho trencava el seu vincle. Arran d'això, ha sortit a la llum el yachting, una nova pràctica sexual la qual era el vincle que els unia.


"Yachting" o "gay-for-pay", fa referència a aquelles persones que són heterosexuals i que reben diners per tenir relacions sexuals a canvi de mantenir relacions sexuals amb les persones del mateix sexe. Un concepte que també es coneix com a prostitució masculina.

Aquesta pràctica sexual és la que va unir a Daniel Sancho i el cirurgià. Ell l'ha explicat després de l'assassinat i ha afirmat que ell és hetero i que a més té una parella amb qui fa temps que manté una relació.


Què en penseu? Creieu que aquesta pràctica es veu amb els mateixos ulls que la prostitució femenina?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: